Новозаводський райсуд Чернігова демонструє «виставу» проти незалежної журналістики

П'ятнадцятий акт Марлезонського балету: Новозаводський суд Чернігова завтра, 13 вересня 2023 року, продемонструє черговий етап майстер класу розправи над незалежною журналістикою.
Суддя з Донеччини продовжить показ дійства, як звичайний цивільний позов (висмоктаний із пальця) столичного мультимільйонера та друга братів Суркісів, можна затягнути на півтора роки.
Диригент і автор композиційного сценарію — Михайло Голиця, столичний забудовник з неоднозначною репутацією.
Хореографічний образ створює суддя переселенка з Макіївки Ірина Яременко, котра має особисті мотиви помсти через справу Державного підприємства "Дослідне господарство «Іванівка» (через її рішення про зняття арешту з майна, у невідомому напрямку «поїхало» збіжжя на 152 мільйони гривень).
Відповідач (чи то пак актор за сценарієм) — журналіст Віталій Назаренко. Щоправда на підготовчому етапі ідеологиня хореографічного образу з Донеччини вирішила відхилитись від прийнятого сценарію і долучити ще трьох «акторів» (відповідачів), що, звісно ж, надає виставі яскравого драматизму.
Спектакль триває вже ось півтора роки. Загалом же пан Голиця влаштував справжнє переслідування і, оскільки, два попередні позови він з тріском програв, то, вочевидь, вирішив змінити тактику і грати на виснаження. Щоправда першою з марафонної доріжки зійшла його чергова адвокатеса Ірина Вісіцька, яка цього разу клопотала про участь в судовому засіданні онлайн.
Продовження у вигляді 15-го акту — в середу, 13 вересня, о 10:00 за адресою Мсиславська, 17.
Вхід вільний. Кількість місць обмежена.
Віталій Назаренко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?